You are here: Home » Gadgets » Swarovski Pirates of the Carribean collectie

Swarovski Pirates of the Carribean collectie

geschreven door Constance

Swarovski presenteert haar allernieuwste sieradencollectie en deze is gebaseerd op de film Pirates of the Carribean. (De nieuwste film draait vanaf 20 mei as. in de bioscoop.)

De “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”-collectie volgt op de succesvolle Lente/Zomercollectie 2010 Alice in Wonderland komt de “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”- collectie met ontwerpen met oa. replica’s van de sieraden die gedragen worden door de hoofdrolspelers Penelope Cruz en Johnny Depp.  Zwarte parels, schedels en zwaarden – een tikje gothic en met een snufje vintage –  vind je terug in deze Pirates of the Caribbean collectie en voor zowel mannen als vrouwen.

De sieraden uit de Angelica-lijn is geïnspireerd op het personage dat door Penelope Cruz wordt gespeeld. Haar talent voor zwaardvechten en haar avontuurlijke inslag komen terug in een hanger en collier met symbolische zwaarden en geweren. Er zijn ook een aantal replica’s van stukken die door de moedige Angelica worden gedragen: een kruis als hanger, met kristal pavé vintage look, en een vintage drakenring versierd met groene minikristallen, die met de hand zijn ingelegd met behulp van de exclusieve Pointiage-techniek. (Hierdoor krijgen sieraden een antieke uitstraling, precies zoals piraten deze in de 17de en 18de eeuw droegen.)

In “High Sea” ligt de nadruk op haaientanden,een kompas en een briefje in een fles. De achthoekige hanger van zwart email met pavé  is een kompas met beweegbare wijzerplaat. De originele versie wordt gedragen door Kapitein Jack Sparrow.

De “Black Pearl”-lijn is geïnspireerd op het schip van Kapitein Jack Sparrow en hier vind je scheepvaartsymbolen als het anker en het gedraaide touw terug. Ze zijn verwerkt in de ketting, de hanger, ringen en oorbellen, die samen een mooie set vormen.

Voor de mannen zijn er de “Skulls and Swords” sieraden, waarbij je de schedels terug ziet in een ring, armband en een hanger.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com