You are here: Home » Shoppen » Bijzondere sieraden bij SPRMRKT

Bijzondere sieraden bij SPRMRKT

geschreven door Constance

Je kunt morgen niet alleen bij SPRMRKT voor exclusieve kleding, maar ook voor een aantal bijzondere sieraden.

Want de Nederlandse sieradenontwerpster Petra Reijrink exposeert dan met haar ‘Exclusive’ lijn bij SPRMRKT in Amsterdam. Petra ontwerpt verschillende lijnen met handgemaakte sieraden en de Exclusive serie heeft een unieke en bijzondere modellen. De sieraden zijn gemaakt van onderdelen die Petra Reijrink bij elkaar zoekt op antiekmarkten in binnen- en buitenland. De sieraden zijn er in verschillende stijlen, van Victoriaans tot Art Déco en de sieraden die je kunt bewonderen is gebaseerd op een aantal reizen die Petra gemaakt heeft en bestaat uit onder meer zilveren lorgnets, maliebeursjes, poederdoosjes en parfumflesjes uit de periode van 1860-1940. Morgen, tussen 12.00 en 15.00 uur, is Petra Reijrink zelf aanwezig om meer uitleg te geven over deze collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com