Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Bijzondere sieraden bij SPRMRKT

Je kunt morgen niet alleen bij SPRMRKT voor exclusieve kleding, maar ook voor een aantal bijzondere sieraden.

Want de Nederlandse sieradenontwerpster Petra Reijrink exposeert dan met haar ‘Exclusive’ lijn bij SPRMRKT in Amsterdam. Petra ontwerpt verschillende lijnen met handgemaakte sieraden en de Exclusive serie heeft een unieke en bijzondere modellen. De sieraden zijn gemaakt van onderdelen die Petra Reijrink bij elkaar zoekt op antiekmarkten in binnen- en buitenland. De sieraden zijn er in verschillende stijlen, van Victoriaans tot Art Déco en de sieraden die je kunt bewonderen is gebaseerd op een aantal reizen die Petra gemaakt heeft en bestaat uit onder meer zilveren lorgnets, maliebeursjes, poederdoosjes en parfumflesjes uit de periode van 1860-1940. Morgen, tussen 12.00 en 15.00 uur, is Petra Reijrink zelf aanwezig om meer uitleg te geven over deze collectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?