Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
wonen

By Paula, nieuwe lampencollectie

Alweer een nieuwe lampen collectie By Paula… inmiddels de tweede collectie! Deze nieuwe serie lampen, onder het label  By Paula, zijn te verkrijgen in verschillende winkels door heel Nederland. De lampen kenmerken zich door een Basic en Sjieke uitstraling.

Te koop als basic (enkele kleur) en in Duo colours (combinatie van twee kleuren). De nieuwe lijn toepasselijk LINE genaamd  is het vervolg op de eerder verschenen GENERATION.  Naast deze collecties zijn er ook verschillende wandlampen op de markt verschenen in vrolijke en frisse kleuren.

By Paula maakt ook lampen naar wens, en op maat gemaakt. Materiaal, kleur en uitvoering worden in overleg, en aan de hand van de tekeningen door Paula gemaakt. Zo heeft elke klanten een uniek exemplaar,

Passend bij het eigen interieur. Vraag naar de voorwaarden een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is Paula  in Home Center Wolvega te spreken.

 

Marcella Vermeer, Tipgever Drenthe

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?