You are here: Home » Designers » By Paula, nieuwe lampencollectie

By Paula, nieuwe lampencollectie

geschreven door Constance

Alweer een nieuwe lampen collectie By Paula… inmiddels de tweede collectie! Deze nieuwe serie lampen, onder het label  By Paula, zijn te verkrijgen in verschillende winkels door heel Nederland. De lampen kenmerken zich door een Basic en Sjieke uitstraling.

Te koop als basic (enkele kleur) en in Duo colours (combinatie van twee kleuren). De nieuwe lijn toepasselijk LINE genaamd  is het vervolg op de eerder verschenen GENERATION.  Naast deze collecties zijn er ook verschillende wandlampen op de markt verschenen in vrolijke en frisse kleuren.

By Paula maakt ook lampen naar wens, en op maat gemaakt. Materiaal, kleur en uitvoering worden in overleg, en aan de hand van de tekeningen door Paula gemaakt. Zo heeft elke klanten een uniek exemplaar,

Passend bij het eigen interieur. Vraag naar de voorwaarden een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is Paula  in Home Center Wolvega te spreken.

 

Marcella Vermeer, Tipgever Drenthe

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com