You are here: Home » Beauty » Nieuwe Dove douchecrème

Nieuwe Dove douchecrème

geschreven door Constance

Uit onderzoek van Dove1 blijkt dat vier op de tien Nederlandse vrouwen niet weten of er een verschil is tussen het hydrateren en het voeden van de huid. Slechts 15% van de vrouwen denkt dat zij hun huid al kunnen voeden onder de douche met hun douchecrème.

Dove introduceert de unieke NutriumMoistureTM-technologie nu in al haar douchecrèmes, waarmee voor het eerst het voeden van de huid al onder de douche mogelijk is. Met deze unieke combinatie van vochtinbrengende en voedende ingrediënten in de vernieuwde lijn douchecrèmes is het vanaf nu mogelijk om je huid al douchend niet alleen te reinigen en te hydrateren, maar ook te voeden en hierdoor je huid optimaal te verzorgen.

Hoewel hydrateren en voeden bij 50% en 35% van de vrouwen in de top 3 van belangrijkste kenmerken van een doucheproduct staan, weten zij niet exact welk effect het voeden van de huid ten opzichte van hydrateren heeft, zo blijkt verder uit het onderzoek. Door de toevoeging van het NutriumMoistureTM-technologie in de douchecrèmes van Dove is dit voortaan zelfs al onder de douche mogelijk, waarmee je de huid optimaal verzorgt. Dove NutriumMoisture™ is een doorbraak op het gebied van huidverzorging en bevat een unieke combinatie van vochtinbrengende en voedende ingrediënten, die tijdens het gebruik onder de douche in de bovenste huidlaag worden opgenomen. Het houdt de huid langdurig en zichtbaar langer mooi, glad en zacht doordat het de huid niet alleen hydrateert, maar ook voedt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com