You are here: Home » Audio & video » Ladygadgets gaat op vakantie

Ladygadgets gaat op vakantie

geschreven door Constance

Als jullie dit lezen, zit ik al hoog en breed in het vliegtuig om te genieten, samen met Testman, van een heerlijke vakantie. We gaan (en dat is niet voor het eerst) weer op safari in Kenia.

Nu krijg ik vaak de vraag of ik tijdens mijn vakantie ook nog allerlei gadgets meezeul. En ik moet dit met een volmondig JA beantwoorden. En ik ga je gelijk even mijn lijst met gadgets geven. Als 1e gaat natuurlijk mijn Canon Spiegelreflex camera, incl. 2 lenzen, een statief en diverse SD-kaartjes mee. Daarnaast mijn Sony e-Reader, de Samsung Tab (zodat Testman ook boeken kan lezen), 2 verrekijkers, de Macbook van Testman, een 2e statief (voor de camcorder) en ik kan het niet laten: een geheel nieuw model camcorder, de Samsung HMX-H3000BP/EDC gaat mee en niet alleen om mooie natuuropnames te filmen maar de camcorder wordt ook gelijk door ons uitgebreid getest.

Dan heb ik ook nog een speciale tas bij me, waarin alle kabels, opladers, extra batterijen etc. inzitten en dan gaan er ook nog wat kleren en schoenen mee. (Gelukkig kan ik tijdens de safari alles laten wassen want ik heb al behoorlijk wat kilo’s aan elektronica bij me en ik mag maar 15 kilo in het vliegtuig meenemen.) Natuurlijk kun je de aankomende tijd gewoon het allerlaatste nieuws op gadget-gebied blijven lezen want ook in Kenia kan ik aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com