You are here: Home » Gadgets » Anti-teek sokken

Anti-teek sokken

geschreven door Constance

In maart begint niet alleen de lente maar ook het tekenseizoen en dat loopt door tm oktober. En dit zijn precies de maanden dat je kinderen op schoolreisje of kamp gaan en veel buiten spelen of als je gaat kamperen in de bossen.

Care Plus heeft daarvoor de Bugsox for Kids bedacht. Dit is een sok die geïmpregneerd is met het middel Durallin, en dit zorgt ervoor dat teken en muggen op afstand blijven. De onderkant van de sok is niet behandeld en ze zijn gemaakt van bamboe waardoor je voeten fris en koel blijven. En bamboe heeft ook een anti-bacteriële werking waardoor je geen last krijgt van zweetgeurtjes
En de Bugsox zijn er niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen zich beschermen tegen teken en muggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com