Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Anti-teek sokken

In maart begint niet alleen de lente maar ook het tekenseizoen en dat loopt door tm oktober. En dit zijn precies de maanden dat je kinderen op schoolreisje of kamp gaan en veel buiten spelen of als je gaat kamperen in de bossen.

Care Plus heeft daarvoor de Bugsox for Kids bedacht. Dit is een sok die geĆÆmpregneerd is met het middel Durallin, en dit zorgt ervoor dat teken en muggen op afstand blijven. De onderkant van de sok is niet behandeld en ze zijn gemaakt van bamboe waardoor je voeten fris en koel blijven. En bamboe heeft ook een anti-bacteriĆ«le werking waardoor je geen last krijgt van zweetgeurtjes
En de Bugsox zijn er niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen zich beschermen tegen teken en muggen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?