Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • Affordable Art Fair Amsterdam 2015 Affordable Art Fair Amsterdam 2015
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • Donder en bliksem in je huiskamer Donder en bliksem in je huiskamer
  • Azulejos…Niet zomaar een tegel Azulejos…Niet zomaar een tegel
wonen

Kunst route Doorn / Maarn

Ik heb eerder eens geschreven over kunst in huis in het artikel, Kunst geen Kunst. Deze week kreeg ik informatie toegestuurd van een vriendin over de kunstroute in Maarn en Doorn Wat een leuk initiatief, daar ga ik een blog artikel aan wijden! In grote steden worden dit soort evenementen ook gehouden maar als je in de omgeving van Doorn en Maarn woont is dit zeker de moeite waard. De route kan wandelend, met de fiets of met de auto gedaan worden in een prachtige bosrijke omgeving.

 

De organisatie van de kunstroute is in handen van een kleine groep vrijwilligers. Het doel van de Kunstroute Doorn- Maarn is mensen te laten genieten van kunst.De route gaat langs kleine ateliers waar diverse kunstwerken in allerlei stijlen en materialen bekeken en gekocht kunnen worden. Zo zijn er veel verschillende schilder technieken te zien maar ook keramiek, beelden en sieraden.  Het leuke van dit initiatief is dat je de kunstenaar persoonlijk leert kennen. Mijn vriendin maakt prachtige schilderijen en zegt er zelf over; Ieder schilderij ontstaat uit dingen die in het dagelijks leven op mijn pad komen” Dit geeft voor mij maar ook voor een ander een absolute meerwaarde wanneer je besluit iets te kopen.

Een van de grote ateliers is gevestigd in een voormalig stationsgebouw uit 1845, Perron 3 in Maarn, met nu dus de gelegenheid om het van binnen te bekijken.

En dan nog een Interieur tip:

Kunst in huis vraagt om een mooi plekje. Heb je een lege hoek in de woonkamer? Denk dan eens aan een pilaar met een mooie keramiek vaas of sculptuur. Een groot schilderij in de woonkamer waar je gevoel bij spreekt, of misschien een mooi beeld in de tuin.

De zon gaat weer schijnen, dus ga lekker die route doen en laat je eens verleiden!

 

Lizette Zeef De InterieurTipgever Den Haag Rotterdam

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?