You are here: Home » Beauty » Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow

Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow

geschreven door Constance

Jullie hebben de afgelopen maanden een aantal keren een update gekregen over mijn wenkbrauwen nadat ik, begin december, gestart ben met RevitaBrow.

Indertijd was RevitaBrow nog niet in de Benelux te koop maar sinds een paar weken kan je dit online bestellen. Zoals jullie op de voor en na foto’s (klik hier voor het 1e artikel van december jl.)  kunnen zien, zijn mijn wenkbrauwen niet alleen voller geworden, maar ook donkerder. En dat is perfect voor de zomer want dan hoef je niet meer aan de slag met wenkbrauwverf. Ook waren er behoorlijk wat kale plekjes in mijn wenkbrauwen gekomen (oorzaak: teveel met het pincet in de weer geweest) en de haartjes zijn op deze plekken weer terug, of nog aan het terugkomen. En ook zijn mijn wenkbrauwen voller en dikker geworden. Dus ik ben erg enthousiast over het eindresultaat na ruim 4 maanden. (Dit is de periode dat je wenkbrauwen nodig hebben om weer een beetje op ‘peil’ te komen, zeker bij de dames die echt veel te veel hebben zitten epileren.)

Mocht je je afvragen hoe ik aan die mooie lange wimpers kom? Ik heb vorig jaar RevitaLash geprobeerd en daarna heb ik ook RevitaLash Enhanced Formula (een sterkere formule) geprobeerd en wat ik niet had verwacht is toch gebeurt, mijn wimpers zijn nog langer en voller geworden.

Mijn wenkbrauwen na 4 maanden gebruik van RevitaBrow

Mijn wenkbrauwen na 4 maanden gebruik van RevitaBrow

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com