Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Gadget Test:Samsung Camcorder

Zoals ik gisteren al meldde zit ik momenteel heerlijk in Kenia om te genieten van een lekkere safari.

En omdat ik natuurlijk toch wel een gadget mee wilde nemen om te testen heeft Samsung mij een van hun nieuwe modellen camcorders meegegeven zodat ik deze kan testen en ik gelijk mooie safari opnames kan maken. Ik heb de HMX-300BP/EDC camcorder gekregen en het 1e wat opvalt is het formaat. De camcorder is nl. erg klein (formaat zaklamp) en heeft ronde vormen. Verder heeft ie totaal geen uitstekende delen en alle aansluitingen zitten op handige plaatsen. Het is een HD-camera en de batterij gaat 3 uur lang mee en je kunt hem daarna, via USB opladen. Verder heeft ie een paar leuke snufjes zoals Face Detection (hierbij zijn de gezichten van max. 6 personen stuk voor stuk scherp), Smart Auto (hierbij worden automatisch alle instellingen ingesteld), Record Pause (dan kan je korte pauzes maken tijdens het filmen en dit scheelt bewerken). Verder heeft de lens een 30x optische zoom en met een hoge resolutie en dat geeft natuurlijk een fantastisch resultaat. En door de BSI CMOS sensor heb je altijd trilvrije opnames, zelfs bij slecht verlichte ruimtes. En natuurlijk maakt deze camcorder gebruik van SDHC kaarten waardoor je de opnames gelijk op je laptop kunt zetten en je kaart opnieuw te gebruiken is.

Zodra ik terug ben, volgt een uitgebreid testrapport incl. een mooie natuurvideo.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?