You are here: Home » Accessoires » Gadget Test:Samsung Camcorder

Gadget Test:Samsung Camcorder

geschreven door Constance

Zoals ik gisteren al meldde zit ik momenteel heerlijk in Kenia om te genieten van een lekkere safari.

En omdat ik natuurlijk toch wel een gadget mee wilde nemen om te testen heeft Samsung mij een van hun nieuwe modellen camcorders meegegeven zodat ik deze kan testen en ik gelijk mooie safari opnames kan maken. Ik heb de HMX-300BP/EDC camcorder gekregen en het 1e wat opvalt is het formaat. De camcorder is nl. erg klein (formaat zaklamp) en heeft ronde vormen. Verder heeft ie totaal geen uitstekende delen en alle aansluitingen zitten op handige plaatsen. Het is een HD-camera en de batterij gaat 3 uur lang mee en je kunt hem daarna, via USB opladen. Verder heeft ie een paar leuke snufjes zoals Face Detection (hierbij zijn de gezichten van max. 6 personen stuk voor stuk scherp), Smart Auto (hierbij worden automatisch alle instellingen ingesteld), Record Pause (dan kan je korte pauzes maken tijdens het filmen en dit scheelt bewerken). Verder heeft de lens een 30x optische zoom en met een hoge resolutie en dat geeft natuurlijk een fantastisch resultaat. En door de BSI CMOS sensor heb je altijd trilvrije opnames, zelfs bij slecht verlichte ruimtes. En natuurlijk maakt deze camcorder gebruik van SDHC kaarten waardoor je de opnames gelijk op je laptop kunt zetten en je kaart opnieuw te gebruiken is.

Zodra ik terug ben, volgt een uitgebreid testrapport incl. een mooie natuurvideo.

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gadget Test: Samsung HMX H-300 camcorder - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 29 april 2011 - 04:25

[…] test. (Meer technische informatie over de Samsung HMX H-300 camcorder verwijs ik je naar mijn 1e artikel.)Zoals jullie ondertussen wel weten heb ik echt een vreselijke hekel aan het lezen van een […]

Reageer
Gadget Test: Samsung HMX H-300 camcorder - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 29 april 2011 - 04:25

[…] test. (Meer technische informatie over de Samsung HMX H-300 camcorder verwijs ik je naar mijn 1e artikel.)Zoals jullie ondertussen wel weten heb ik echt een vreselijke hekel aan het lezen van een […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com