Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur
  • Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag
  • Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus
wonen

NEON Living woonaccessoires.

“NEON Living is my universe and creative playground!” Zo werd NEON Living in Denemarken door Henriëtte Hyldgaard gelanceerd in 2008.

Het samenvoegen van de offbeat met creazy ideeën vormen samen eigentijdse, kleurrijke, gekke contrasten en tegenstellingen. Altijd nieuwsgierig naar wat er gebeurt om de hoek en weigeren om in hokjes te denken. Dat is de inspiratie en de intentie  achter de ontwerpen van de producten van NEON Living.

Dit jonge Deense bedrijf heeft nu nieuwe eigenaren die werken vanuit de basis van de bestaande ontwerpen van Henriëtte. Maar ook werken ze  met andere ontwerpers, om samen een totale eigen collectie neer te zetten.

De collectie omvat allerlei veelal gekleurde transparante kunststof producten o.a. Paperdee/ keukenrolhouders, Egg tray/eigenwijze strakke eierenhouders, Rainbow/hout met kunststof wandrekjes, kussens, Trays/dienblad, Foxbox/wandbox, Moon etc. Blader maar door de catalogus !

De NEON Living woonaccessoires zijn spannend, anders, modern, eigentijds maar zeker ook  functioneel in een uitgesproken eigen NEON kleur stijl.

Net nieuw in Nederland, Neon Living laat je inspireren door het strakke design…..

 

Wil Pul Interieur Tipgever Haarlem, Amsterdam, Leiden e.o.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?