You are here: Home » Design meubels » NEON Living woonaccessoires.

NEON Living woonaccessoires.

geschreven door Constance

“NEON Living is my universe and creative playground!” Zo werd NEON Living in Denemarken door Henriëtte Hyldgaard gelanceerd in 2008.

Het samenvoegen van de offbeat met creazy ideeën vormen samen eigentijdse, kleurrijke, gekke contrasten en tegenstellingen. Altijd nieuwsgierig naar wat er gebeurt om de hoek en weigeren om in hokjes te denken. Dat is de inspiratie en de intentie  achter de ontwerpen van de producten van NEON Living.

Dit jonge Deense bedrijf heeft nu nieuwe eigenaren die werken vanuit de basis van de bestaande ontwerpen van Henriëtte. Maar ook werken ze  met andere ontwerpers, om samen een totale eigen collectie neer te zetten.

De collectie omvat allerlei veelal gekleurde transparante kunststof producten o.a. Paperdee/ keukenrolhouders, Egg tray/eigenwijze strakke eierenhouders, Rainbow/hout met kunststof wandrekjes, kussens, Trays/dienblad, Foxbox/wandbox, Moon etc. Blader maar door de catalogus !

De NEON Living woonaccessoires zijn spannend, anders, modern, eigentijds maar zeker ook  functioneel in een uitgesproken eigen NEON kleur stijl.

Net nieuw in Nederland, Neon Living laat je inspireren door het strakke design…..

 

Wil Pul Interieur Tipgever Haarlem, Amsterdam, Leiden e.o.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com