You are here: Home » Fashion » Lily’s Closet lanceert haar Summer Dress

Lily’s Closet lanceert haar Summer Dress

geschreven door Constance

Ik heb jullie vorig jaar al attent gemaakt op de online jurkjeswinkel van Lily’s Closet.

En Lilyscloset.nl heeft nu haar 1e eigen ontwerp gelanceerd: een echte Summer Dress en zij is er in het blauw, roze, mint en ivoor en is geproduceerd in Florence. En Lily’s Closet is perfect om naar een zakelijke lunchafspraak of voorjaarsbruiloft te dragen, maar ook voor op een beachparty of tuinfeest is zij ideaal. Natuurlijk heeft Lilian Bunders nog veel meer leuke jurken voor je uit Londen, Parijs, Milaan en Ibiza gehaald zodat jij je kledingkast weer kunt uitbreiden.  Sinds kort verkoopt zij ook sieraden en elke week wordt de collectie aangevuld. Als je op zoek bent naar stylingadvies of als je liever eerst even je jurk wilt passen, dan kan je, op afspraak, langskomen op het Rokin 75 in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com