Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
shoppen

Estée Lauder Live Chat

Vandaag is het een bijzondere dag (behalve dat het 1 april is) want vanavond kan je weer deelnemen aan de Estée Lauder Live Chat. En reden hiervoor is de lancering van de nieuwe Pure Color Lipsticks.

Maar je kunt vandaag via Estée Lauder.nl , tussen 16.00 en 19.00 uur, ook vragen stellen over de Estée Lauder sérums, crèmes, reinigingsproducten en natuurlijk make-up. De Live Chats die in september vorig jaar en januari dit jaar zijn gehouden waren een groot succes waarbij honderden Estée Lauders fans hun vragen konden stellen aan een team van experts. En de chat is privé, dus is het net alsof je een persoonlijke consultant raadpleegt. Het Estée Lauder team bestaat uit Lucienne Weijers, Karine Vandebrouck, trainingsmanagers Estée Lauder Benelux en Gigi Bowmer, Makeup Artist Estée Lauder Benelux.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?