Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
ladygadgets

Gadget Test: Philips HomeRun robotstofzuiger

Gisteren is ie bij mij thuis afgeleverd, de Philips HomeRun robotstofzuiger. En ik mag hem 1 week bij mij thuis testen, dus volgende week lees je meer.

De Philips HomeRun is uitgerust met een camera en heeft ook een intelligent navigatiesysteem zodat ie systematisch over je vloer gaat. Hij werkt niet willekeurig, maar volgt een baan van links naar rechts en zuigt intussen al het vuil en stof op.  Hij brengt verder je vloer in kaart en weet daardoor precies waar de bank, tafel en kast staat. Je kunt deze robotstofzuiger zo programmeren dat hij zuigt terwijl niet je thuis bent, maar het is natuurlijk veel leuker om dit te laten doen terwijl je lekker op de bank geniet van een boek of tijdschrift. Door zijn 20 sensoren hoef je niet bang te zijn dat ie ergens tegenaan botst en ook als je iets hebt verplaatst maakt ie gelijk een nieuw plattegrond van je kamer en de sensoren zorgen er ook dat ie niet van de trap valt. En hij kan zelfs tapijten en vloerkleden schoonzuigen (tot 20 mm.) En als de batterij tijdens een schoonmaakbeurt leeg is, gaat ie automatisch terug naar het oplaadstation en zodra ie is opgeladen begint weer te zuigen waar ie gebleven was. En als de kamer schoon is gaat de HomeRun terug naar zijn basis en wacht ie rustig af totdat ie weer aan de slag mag.

Zoals ik al aangaf, gaat ie deze hele week bij mij aan de slag en ik ben erg benieuwd hoe mijn Noorse Boskat Noa op de HomeRun gaat reageren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?