You are here: Home » Accessoires » Basil fietsaccessoires

Basil fietsaccessoires

geschreven door Constance

Wil je je fiets in een zomer jasje steken dan zit je bij Basil goed, want Basil zet de bloemetjes buiten.

 

Bloemen op je fiets geven je een echt lentegevoel en elke fiets (en jijzelf) vrolijkt er gelijk van op. Een setje van vier margrietjes kun je bijvoorbeeld makkelijk in je fietsmand steken en in de kleuren fuchsia, rood en wit wordt extra vrolijk. Of kies voor 1 mooie grote rose bloem voor op je stuur. En natuurlijk kan je dmv. een bloemenslinger (fuchsia, rood en wit) je fietsmand of bagagedrager nog verder versieren. Of verander je bagagedrager of je fietsmand of krat in een miniatuur grasveld met margrietjes.

Je zadel geef je ook een bloemenuiterlijk met een fleurig zadeldekje en de bijpassende regenkapjes, paraplu’s en fietstassen zorgen voor nog meer kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com