Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
shoppen

N.Y.C. Cosmetics by Coty

Vorige maand heb ik tijdens de Kruidvat beautymiddag kennis gemaakt met het merk N.Y.C. Cosmetics en dit merk maakt onderdeel uit van Coty.

N.Y.C. staat voor New York Color en dat is absoluut het geval. De make-up artist Mathew Nigara (bekend als visagist van oa. Marie Claire en Cosmopolitan en Kate Winslet en Jessica Simpson) is bij de ontwikkeling van alle kleuren en producten nauw betrokken geweest. Het resultaat is een make-uplijn die er wezen mag. Een van de toppers, vind ik althans, is de Smokey Eyes set. Deze set (InvidualEyes Custom Compact) is er in verschillende kleuren (afhankelijk van de kleur van je ogen) en ziet er echt schitterend uit, eigenlijk te mooi om te gebruiken. Een ander bijzonder leuk product is de lippenstift Smooth Proof 16hrs Lip Stain. Dit is een lippenstift die eruit ziet als een lippenkwast en hij blijft de hele dag zitten. (Testvriendin Astrid heeft van mij een exemplaar gekregen dus zij gaat hier binnenkort over berichten.) Wat verder erg leuk is, is het feit dat ook N.Y.C. Cosmetics zeer betaalbaar is want de prijzen liggen tussen de euro 1,99 en euro 4,99. Vanaf nu kan je voor dit make-up merk terecht bij de grotere filialen van het Kruidvat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?