You are here: Home » Beauty » N.Y.C. Cosmetics by Coty

N.Y.C. Cosmetics by Coty

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik tijdens de Kruidvat beautymiddag kennis gemaakt met het merk N.Y.C. Cosmetics en dit merk maakt onderdeel uit van Coty.

N.Y.C. staat voor New York Color en dat is absoluut het geval. De make-up artist Mathew Nigara (bekend als visagist van oa. Marie Claire en Cosmopolitan en Kate Winslet en Jessica Simpson) is bij de ontwikkeling van alle kleuren en producten nauw betrokken geweest. Het resultaat is een make-uplijn die er wezen mag. Een van de toppers, vind ik althans, is de Smokey Eyes set. Deze set (InvidualEyes Custom Compact) is er in verschillende kleuren (afhankelijk van de kleur van je ogen) en ziet er echt schitterend uit, eigenlijk te mooi om te gebruiken. Een ander bijzonder leuk product is de lippenstift Smooth Proof 16hrs Lip Stain. Dit is een lippenstift die eruit ziet als een lippenkwast en hij blijft de hele dag zitten. (Testvriendin Astrid heeft van mij een exemplaar gekregen dus zij gaat hier binnenkort over berichten.) Wat verder erg leuk is, is het feit dat ook N.Y.C. Cosmetics zeer betaalbaar is want de prijzen liggen tussen de euro 1,99 en euro 4,99. Vanaf nu kan je voor dit make-up merk terecht bij de grotere filialen van het Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com