Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Nieuwe modellen in ByTom collectie voor Claudio Ferrici

In 2009 is de 1e tas van Claudio Ferrici ism. stylist Tom Sebastian gelanceerd en dit model, de TOM-Bag, was gelijk een succes. En nu wordt dit model gedragen door dames in geheel Europa en ook BN-ers als Brigitte Nijman, Beertje van Beers, Sabine Koning, Anouk Smulders en Monique Collignon zijn enthousiaste draagsters van de TOM-Bag. (En dat geldt ook voor mijzelf, maar ik ben nu eenmaal geen BN’er.) Daarna volgde de TOM-me, de TOM-Junior en de TOM-Wallet. En alle tassen in de DesignedByTom serie hebben een beautyclutch en een handige tassenhaak.

Speciaal voor dit voorjaar hebben Claudio Ferrici en Tom Sebastian de TOM-Bag vernieuwd en krijgt ie een eigentijdse look. De Tom-Bag is afgewerkt met studs voor de stoere vrouw of met kristallen voor de Glamourlady en is er in het bruin, grijs, zand of denim. Verder heeft het model ook nog een kleine ‘facelift’ gekregen, er zit nu een dubbele rits in. (Deze tip is afkomstig van een echte TOM-Bag fan.) Verder is de tas er nu ook zonder de gesp, waardoor de tas gelijk een andere uitstraling krijgt. En het model is toch wel de blauwe TOM-Bag met de Swarovski kristallen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?