You are here: Home » Accessoires » BlueLounge Nest tablet standaard

BlueLounge Nest tablet standaard

geschreven door Constance

Toevallig kwam ik op bij Dress My Mac.nl de Bluelounge Nest tablet standaard tegen.

De standaard is te gebruiken voor de iPad 1 en 2 maar ook alle andere tablets passen. Je kunt de iPad of tablet verticaal in het Nest plaatsen door de tray uit te schuiven en horizontaal door je tablet op de siliconenrand te leggen. Verder zit er een holle ruimte in het Nest waar je bijv. je sleutels, USB stick of telefoon kunt bewaren. De BlueLounge Nest iPad Stand is leverbaar in de volgende kleuren: rozen, oranje, blauw, groen, wit en zwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?