Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • Win met Underground London Lashes een trip naar Londen Win met Underground London Lashes een trip naar Londen
  • Mango Touch; accessoires collectie Mango Touch; accessoires collectie
  • Nieuw model G-SHOCK horloge Nieuw model G-SHOCK horloge
  • Hippe luiertas! Hippe luiertas!
shoppen

Win 1 jaar lang gratis vliegen met easyjet

Zoals je weet trouwen Prins William en Kate Middleton volgende maand met elkaar en daarom is easyJet gestart met een Europese zoektocht naar look-a-likes van dit Koninklijke paar. En iedereen die denkt of vindt dat hij of zij een dubbelganger van de Prins en/of verloofde is maakt kans op 1 jaar lang gratis vliegen met easyjet en woont ook het huwelijk op 29 april as. in Londen bij.

Wat moet je doen? Upload je foto op de website ilooklikearoyal.com (t/m 10 april as.) en uit al die foto’s worden 10 koppels (10 Williams en 10 Kates) naar Londen gevlogen voor de finale en maak gelijk in Londen alle feestelijkheden rondom het huwelijk mee. En 1 stel wordt uiteindelijk gekozen als het beste look-a-like paar en deze Kate en William winnen het jaar gratis vliegen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?