You are here: Home » Shoppen » Win 1 jaar lang gratis vliegen met easyjet

Win 1 jaar lang gratis vliegen met easyjet

geschreven door Constance
badkamer bubbelsjets

Zoals je weet trouwen Prins William en Kate Middleton volgende maand met elkaar en daarom is easyJet gestart met een Europese zoektocht naar look-a-likes van dit Koninklijke paar. En iedereen die denkt of vindt dat hij of zij een dubbelganger van de Prins en/of verloofde is maakt kans op 1 jaar lang gratis vliegen met easyjet en woont ook het huwelijk op 29 april as. in Londen bij.

Wat moet je doen? Upload je foto op de website ilooklikearoyal.com (t/m 10 april as.) en uit al die foto’s worden 10 koppels (10 Williams en 10 Kates) naar Londen gevlogen voor de finale en maak gelijk in Londen alle feestelijkheden rondom het huwelijk mee. En 1 stel wordt uiteindelijk gekozen als het beste look-a-like paar en deze Kate en William winnen het jaar gratis vliegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com