Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

iPad 2 accessoires

Met de komst van de nieuwe iPad moeten er natuurlijk gelijk ook nieuwe accessoires, zoals hoesjes en standaards, worden aangeschaft want je kostbare aankoop moet natuurlijk goed beschermd worden.

Bij DressMyMac.nl kan je al terecht voor oa. een screenprotector (perfect als je een hekel hebt aan vette vingers op je scherm of omdat je bang bent voor krassen en andere narigheden) en natuurlijk heeft Sena weer mooie leren hoesjes ontworpen voor de iPad 2. Zij hebben (momenteel) 3 verschillende modellen: de Florence, Folio en Ultraslim. De Florence en de Folio zijn eruit als een boek en je kunt ze ook rechtop zetten, dmv. de ingebouwde standaard. En de Ultraslim is een mooie, strakke hoes waar je je iPad in en uitschuift en dan is ie gelijk beschermd als je hem mee neemt in je (hand)tas.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?