Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
shoppen

NIVEA haarproducten voor lang haar

Speciaal voor lang haar heeft NIVEA 1-2-3 Long Repair ontwikkeld want lang haar heeft veel te verduren en daardoor is het belangrijk om het gezond en mooi te houden.

NIVEA 1-2-3 Long Repair zorgt dmv. het Triple Repair System dat beschadigd haar wordt hersteld, intens gevoed en ziet het er zichtbaar gezonder uit. Het Triple Repair System werkt op basis van drie bestanddelen: Oryzanol is een voedende anti-oxidant die de haarwortel versterkt en tegelijkertijd vettigheid voorkomt, Alpha Keratine is een bestanddeel dat dankzij twintig keratine bouwstenen met voedende oliën dat lange haren helpt te beschermen tegen oa. föhns en ook het haar elasticiteit en veerkracht geeft en als laatste ingrediënt bevat het ook katoenzaadolie en dit is een herstellende olie voor de haarpunten en zorgt ervoor dat deze zacht aanvoelen.

De lijn bestaat uit 5 producten: NIVEA 1-2-3 Long Repair Shampoo, Conditioner, 1 Minute Treatment, Haarspray en Haarmousse en ligt vanaf volgende maand in de winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?