You are here: Home » Gadgets » Korting bij Kruidvat op make-up

Korting bij Kruidvat op make-up

geschreven door Constance

Vanaf morgen kan je terecht bij het Kruidvat voor een leuke kortingsactie en daarbij gelijk kennismaken met alle make-up trends. En je krijgt t/m 10 april as. ook nog een leuke korting.

Wat zijn de trends voor dit voorjaar en zomer? Catrice heeft pasteltinten maar ook felle kleuren. Gosh komt met licht roze en groen, maar ook een taupe nagellak. Ook N.Y.C. heeft gekozen voor veel felle kleuren. Essence heeft weer bijzondere nagelversieringen. En hoe meer je komt des te meer korting je krijgt! Bij aankoop van 1 stuks krijg je 25% korting, bij 2 artikelen 30% en bij 3 producten krijg je 35% korting en je kunt alle merken met elkaar combineren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com