You are here: Home » Accessoires » Menstruatie app

Menstruatie app

geschreven door Constance

Als je de pil niet (meer) slikt, bijv. omdat je zwanger wilt worden of omdat je die pil helemaal spuugzat bent, dan is het toch wel handig om te weten of op pad moet met tampons en/of maandverband in je handtas.

Speciaal hiervoor zijn er voor de iPhone en Android smartphones speciale menstruatie app’s te downloaden. Deze app’s geven niet alleen precies wanneer je ongesteld moet gaan worden, maar ook hoelang (dit nav. je eerdere ingevoerde cycli). En als je plannen hebt om zwanger te worden staat er ook precies aangegeven in je kalender, wanneer je je vruchtbare dagen hebt. Er zijn verschillende versie’s: gratis en ook betaalde. Ikzelf heb een gratis exemplaar op mijn Samsung telefoon staan en deze werkt prima.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com