Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Menstruatie app

Als je de pil niet (meer) slikt, bijv. omdat je zwanger wilt worden of omdat je die pil helemaal spuugzat bent, dan is het toch wel handig om te weten of op pad moet met tampons en/of maandverband in je handtas.

Speciaal hiervoor zijn er voor de iPhone en Android smartphones speciale menstruatie app’s te downloaden. Deze app’s geven niet alleen precies wanneer je ongesteld moet gaan worden, maar ook hoelang (dit nav. je eerdere ingevoerde cycli). En als je plannen hebt om zwanger te worden staat er ook precies aangegeven in je kalender, wanneer je je vruchtbare dagen hebt. Er zijn verschillende versie’s: gratis en ook betaalde. Ikzelf heb een gratis exemplaar op mijn Samsung telefoon staan en deze werkt prima.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?