Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Nieuwe Casio Baby-G

Casio introduceert 5 nieuwe schokbestendige dameshorloges. De nieuwe BGA-130/131-modellen hebben neon illuminator, en dit geeft een bijzonder effect door het gebruik van blacklight in combinatie  met lichtgevende inkt.

Alle Baby-G horloges hebben natuurlijk ook handige functies zoals een stopwatch en een wereldklok. De cijfers, wijzerplaat en wijzers van de nieuwe BGA-130/131-modellen bevatten een laag van speciale fluorescerende inkt die oplicht door de blacklight LED-verlichting van het horloge, maw. als je de verlichting gebruikt in het donker, dan licht het horloge groen, roze en blauw op. De nieuwe modellen hebben ook een hippe grotere behuizing.  Het cijfer 2 is vervangen door een hartje en de uurwijzer heeft de vorm van een ring met een edelsteen. Bij de roze met zwarte BGA-130-1B, de matzwarte BGA-131-1B en de witte BGA-131-7B zijn de stippen en het hart op de minutenwijzer uitgevoerd met fluorescerende inkt. Bij de blauwe BGA-130-2B en de roze BGA-130-4B bevatten de stippen op de minutenwijzer fluorescerende inkt en zit er een hartvormige gat in de wijzer waardoor de cijfers te zien zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?