You are here: Home » Gadgets » Nieuwe Casio Baby-G

Nieuwe Casio Baby-G

geschreven door Constance

Casio introduceert 5 nieuwe schokbestendige dameshorloges. De nieuwe BGA-130/131-modellen hebben neon illuminator, en dit geeft een bijzonder effect door het gebruik van blacklight in combinatie  met lichtgevende inkt.

Alle Baby-G horloges hebben natuurlijk ook handige functies zoals een stopwatch en een wereldklok. De cijfers, wijzerplaat en wijzers van de nieuwe BGA-130/131-modellen bevatten een laag van speciale fluorescerende inkt die oplicht door de blacklight LED-verlichting van het horloge, maw. als je de verlichting gebruikt in het donker, dan licht het horloge groen, roze en blauw op. De nieuwe modellen hebben ook een hippe grotere behuizing.  Het cijfer 2 is vervangen door een hartje en de uurwijzer heeft de vorm van een ring met een edelsteen. Bij de roze met zwarte BGA-130-1B, de matzwarte BGA-131-1B en de witte BGA-131-7B zijn de stippen en het hart op de minutenwijzer uitgevoerd met fluorescerende inkt. Bij de blauwe BGA-130-2B en de roze BGA-130-4B bevatten de stippen op de minutenwijzer fluorescerende inkt en zit er een hartvormige gat in de wijzer waardoor de cijfers te zien zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com