You are here: Home » Home gadgets » Paaseieren beschilderen

Paaseieren beschilderen

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je altijd terecht voor een eibeschilderset bij oa. de Xenos, maar vaak geven deze een wat knullig eindresultaat.

Met de Egg-Bot kan je complete kunstwerken op je eieren maken. Er zijn 2 versies: de basis Egg-Bot waarmee je al fantastische schilderijen kunt maken en de Egg-Bot Deluxe: deze bevat naast de Egg-Bot ook allerlei handige accessoires die het Paaseieren verven nog gemakkelijker en leuker maakt. In de robot (want dat is de Egg-Bot) zit een USB aansluiting en hierdoor kan je hem aansluiten op je pc of netbook. Vervolgens ga je aan de slag met InkScape en de Egg-Bot wordt dan automatisch bestuurt en zet jouw ontwerp op je ei. En als de Paasdagen voorbij zijn kan je de Egg-Bot ook gebruiken voor het beschilderen van oa. wijnglazen, karaffen of golfballen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com