Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gadget Test; Nieuwe Furby Gadget Test; Nieuwe Furby
  • UPDATE: Aldi robotstofzuiger UPDATE: Aldi robotstofzuiger
  • Robotstofzuiger bij Aldi Robotstofzuiger bij Aldi
  • Robotstofzuiger bij Aldi Robotstofzuiger bij Aldi
  • My favourite gadgets: Robot stofzuiger My favourite gadgets: Robot stofzuiger
  • Nieuwe iRobot stofzuigrobot Nieuwe iRobot stofzuigrobot
ladygadgets

Paaseieren beschilderen

Natuurlijk kan je altijd terecht voor een eibeschilderset bij oa. de Xenos, maar vaak geven deze een wat knullig eindresultaat.

Met de Egg-Bot kan je complete kunstwerken op je eieren maken. Er zijn 2 versies: de basis Egg-Bot waarmee je al fantastische schilderijen kunt maken en de Egg-Bot Deluxe: deze bevat naast de Egg-Bot ook allerlei handige accessoires die het Paaseieren verven nog gemakkelijker en leuker maakt. In de robot (want dat is de Egg-Bot) zit een USB aansluiting en hierdoor kan je hem aansluiten op je pc of netbook. Vervolgens ga je aan de slag met InkScape en de Egg-Bot wordt dan automatisch bestuurt en zet jouw ontwerp op je ei. En als de Paasdagen voorbij zijn kan je de Egg-Bot ook gebruiken voor het beschilderen van oa. wijnglazen, karaffen of golfballen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?