Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sunday Market Herfstshoppen Sunday Market Herfstshoppen
  • Sunday Market – Fashion & Vintage Sunday Market – Fashion & Vintage
  • Shoppen bij Sunday Market Shoppen bij Sunday Market
  • Sunday Market Sunday Market
  • Markt op zondag? Ga naar Sunday Market Markt op zondag? Ga naar Sunday Market
  • Zondag naar de markt Zondag naar de markt
shoppen

Sunday Market: Paas shoppen

Volgende week zondag, 3 april as., wordt alweer de 4de Sunday Market op het Westergasfabriekterrein gehouden. Iedere eerste zondag van de maand is dit dé plek om te shoppen voor unieke producten.


En op 3 april kan je je paasinkopen doen in een Funky Paassfeer. Proef van de lekker hapjes en struin langs de 100 unieke stands, met originele producten aangeboden door de kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden zelf. Je vindt er een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur, product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids’ design, mooie biologische producten en natuurlijk lekker eten en drinken en volop entertainment. Gevestigde namen doen mee maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academie, alsmede ‘andere’ creatives die wat moois, leuks of geks te bieden hebben. Verder zijn er volop leuke dingen te doen voor kinderen, zoals schilderworkshops en kooklessen en kun je relaxen in de cafétjes of op de terrasjes tussen de lentebloesems. De market is geopend van12.00 – 18.00 en de toegang is gratis!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?