You are here: Home » Home gadgets » Roeiapparaat

Roeiapparaat

geschreven door Constance

Tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf kan je een heel bijzonder roeiapparaat en fitnesstoestel kopen, nl. de WaterRower en de WaterWorkx.

Wat is zo bijzonder aan deze apparaten, behalve het feit dat je traint dmv. een watercontainer? Bij ouderwetse roeimachines voel je altijd een  duidelijk remmend gevoel aan het begin van de haal omdat de ketting/kabel of het aandrijfmechanisme eerst aangespannen moeten worden om de koppeling te laten werken en deze koppeling krijgt op zijn beurt een zetje om het vliegwiel te starten. En door die remmende factor wordt er een vermoeidheid veroorzaakt dat je bij roeien in de buitenlucht niet hebt.
En met dat gegeven is de WaterRower ontwikkeld. Verder zit de WaterRower er ook nog eens heel mooi uit, er wordt gebruik gemaakt van essenhout (van vervangbare bossen) en is ie ook heel gemakkelijk op te bergen.

Het WaterWorkx fitnessapparaat garandeert dmv. de waterweerstand niet alleen vloeiende bewegingen maar ook minder spierstijfheid. Je kunt op dit apparaat de complete workout doen, die je normaal gesproken op in de sportschool doet, alleen met minder kans op blessures.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com