You are here: Home » Beauty » Kiehl’s rimpelopvuller

Kiehl’s rimpelopvuller

geschreven door Constance

Kiehl’s komt met een nieuw product die de strijd tegen rimpels aangaat: Kiehl’s Double Strength Deep Wrinkle Filler en deze filler geeft gelijk en langdurig resultaat.

Kiehl’s Double Strength Deep Wrinkle Filler is de laatste ontwikkeling uit de Dermatologist Solutions en is een goed alternatief voor cosmetische ingrepen en werkt perfect bij tekenen van huidveroudering van bijv. voorhoofdrimpels, fronsrimpels en plooien tussen de neus en lippen. Een van de hoofdingrediënten is Hyaluronzuur en dit zuur zorgt ervoor dat diepe rimpels worden verminderd en de AD-1-Peptiden verstevigen de huid waardoor je huid elastischer en steviger wordt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com