Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
ladygadgets

Jabra wint red dot design award

Zoals jullie weten ben ik een grote fan van de Jabra (Bluetooth) headsets en ik heb in het verleden dan ook al menig enthousiast testrapport kunnen schrijven.

En ik blijk dan ook niet de enige te zijn want Jabra is in de prijzen gevallen met de Jabra WAVE (deze Bluetooth headset heb ik ook getest) en de Jabra FREEWAY (carkit) hebben elk een red dot design award gewonnen. En dit jaar hadden 1.700 bedrijven uit 60 landen in het totaal 4.433 producten ingeschreven om kans te maken op een award.

De Jabra WAVE heeft een ergonomisch model en is daardoor perfect geschikt om de hele dag te dragen en de Jabra FREEWAY heeft een 3-tal speakers en maakt gebruik van virtual surround sound, een primeur op het gebied van carkits. De jury bekijkt alle ingezonden producten zeer kritisch, waarbij de kwaliteit van het ontwerp maar ook creatieve oplossingen worden beloond. Verder is het ook belangrijk dat de producten een verkoopsucces kunnen worden.

De Jabra WAVE en de FREEWAY zijn, met alle andere winnende designs, van 5 juli t/m 31 juli as. te bewonderen in het red dot design museum in Essen. In het Zeche Zollverein Coal Mine Industrial Complex kan je meer dan 1.500 designproducten bekijken en evenals online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?