You are here: Home » Beauty » Medik8 Dermaroller tegen huidveroudering

Medik8 Dermaroller tegen huidveroudering

geschreven door Constance

Er is een geheel nieuw product om huidveroudering tegen te gaan op de markt gekomen, de Medik8 Titanium Dermaroller.

Je kunt de Dermaroller gebruiken in combinatie met de Medik8 cosmeceuticals om bijv. rimpels, littekens, kraaienpootjes, acne littekens, hyperpigmentatie en cellulitis te behandelen. De cilindervormige roller heeft kleine titanium naaldjes en deze naaldjes drukken door de bovenste huidlagen heen zonder dat je huid gaat bloeden of dat er andere schade wordt aangericht. En de Medik8 serums en crèmes worden hierdoor veel beter door de huid opgenomen en werken daardoor veel beter. De Medik8 Titanium Dermaroller is voor elk huidtype geschikt en kan op het gezicht en het lichaam worden gebruikt, en de 0.2 mm zelfs onder de ogen. Je kunt 1 Dermaroller maximaal 3 tot 6 maanden gebruiken.

Alle Medik8 crèmes en serums zijn zeer geschikt voor Medik8 Titanium Rollers, maar de volgende producten zorgen nog sneller  voor resultaat: C-Tetra, CE-Tetra, Retinol 3TR, Retinol 40 Boost (in een mix met Hydr8 Night) en Retinol Eye TR. Een lichte zonnebrandcrème wordt aangeraden na een behandeling.

Wat zijn de voordelen van de Dermaroller? Er is geen huidschade, je huid reageert niet gevoelig op UV-straling, geen last van huidverkleuring en je kunt de roller gewoon thuis gebruiken.

Wat zijn de resultaten (in combinatie met de Medik8 producten)? Slappe huid wordt steviger en elastischer, rimpels en plooien worden minder diep, je poriën verkleinen zich, littekens worden minder zichtbaar en je huid gaat weer stralen.

Ik krijg deze week de Medik8 Dermaroller toegestuurd voor een uitgebreide test en ik ben erg nieuwsgierig naar het voor en na effect. Ik hou jullie op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com