Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Maffe Marathon is begonnen

Maffe Marathon is feestelijk geopend.

Gisteravond werd in de Bijenkorf Amsterdam met de Gooische Vrouwen-ster Martin Morero het muzikale startschot gegeven voor de vierde editie van de Maffe Marathon. Deze openingsavond was exclusief toegankelijk voor vaste klanten van de Bijenkorf en de Bijenkorf Facebook fans. Naast de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen, vielen er tijdens de cadeau-regen cadeaucards van Quooker, Tulpfiets, TomTom en Diamond Point uit de lucht.

De Maffe Marathon is vandaag, 30 maart om 8.00 uur gestart en is nu voor iedereen toegankelijk. De Bijenkorf staat tot en met dinsdag 12 april in het teken van het thema ‘Verlangens’ met de mooiste merken voor maffe prijzen. In de tweede week van de Maffe Marathon verrast de Bijenkorf klanten met speciale kortingsaanbiedingen.

Het assortiment van de Maffe Marathon is opnieuw uniek. Dertien dagen lang worden er ruim 700.000 artikelen, van vele topmerken op het gebied van mode en wonen, tegen maffe prijzen aangeboden. Merken zoals Tommy Hilfiger, Escada Sport, G-star Sonia by Sonia Rykiel, Michael Kors, Replay, G-star, DKNY, Philips, Canon en Artemide.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?