You are here: Home » Fashion » Porsche zonnebrillen

Porsche zonnebrillen

geschreven door Constance

Het automerk Porsche staat bekend om snelle auto’s en functioneel design van hoge kwaliteit. Porsche Design Eyewear wordt daarom ook geroemd om zijn exclusieve collectie met klassiekers en innovatieve modellen. Porsche maakt dan ook gebruik van mooie materialen, waarbij de nadruk ligt op vakmanschap in combinatie met de laatste technologie. De modellen hebben een perfecte pasvorm en een strak design.

Model P’8478 was de 1e Porsche Design bril en deze is ontworpen door niemand minder dan Professor Ferdinand Alexander Porsche zelf en nog steeds is dit vintage pilotenmodel één van de collectie-klassiekers en is het ontwerp nog steeds hetzelfde. Dankzij ultralicht titanium voor het montuur en de polycarbonaat glazen is deze bril weer helemaal klaar voor de 21e eeuw. Het model is er nu in 4 maten en kleuren

Speciaal voor de ‘snelle’ man er is The Fast & the Furious, en dit is een lijn met sportieve brillen die stevig zijn maar toch licht aanvoelen door Honeycomb. Honeycomb komt oorspronkelijk uit de auto-industrie en combineert stijl, stevigheid en comfort. En de honingraatstructuur van zacht rubber met kunststof zorgt ervoor dat de bril zich volledig aan de vorm van het gezicht aanpast.

Model Aerodynamica is ook geïnspireerd op een techniek uit de auto-industrie waarbij de luchtweerstand wordt gemeten tijdens een windtunneltest en is hierdoor een verlengstuk van een snelle Porsche. De antireflectie coating aan de binnenkant en de krasvrije lenzen van polycarbonaat geven je alles wat je van Porsche Design gewend bent.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com