You are here: Home » Beauty » Maffe Marathon bij de Bijenkorf

Maffe Marathon bij de Bijenkorf

geschreven door Constance

Maffe Marathon: win 1 minuut gratis winkelen!


De zomer komt er aan! Weg met die winterjas en dikke truien.Tijd voor een frisse wind door het huis en het liefst een geheel nieuwe garderobe. Helaas hebben de meeste van ons geen geldboom in de tuin staan en moeten we het hebben van de uitverkoop en slimme acties.

Op dinsdag 29 maart om 17.45 uur start de Maffe Marathon in de Bijenkorf Amsterdam. Om 17.45 uur opent de Gooische Vrouwen-ster Martin Morero met zijn hit ‘Echte Liefde’ dit feest. Deze pre-opening, is exclusief voor vaste klanten en voor de Bijenkorf Facebook fans. Als je erbij wilt zijn hoef je je alleen maar even lid te worden op http://www.facebook.com/debijenkorf.

Tijdens de opening vallen de cadeaus letterlijk uit de lucht! Er zijn onder andere cadeaucards van Quooker, Tulpfiets, TomTom, Philips LED TV en Diamond Point te winnen. De absolute hoofdprijs is ‘1 minuut maf winkelen’. Als je geen vaste klant bent start de Maffe Marathon voor jou op woensdagochtend 30 maart om 8.00 uur.

Ben je niet zo van de ‘real thing’ en is online meer iets voor je? Schrijf je dan snel in  voor de Maffe Game: op http://www.demaffelijst.nl/. Probeer de komende dagen negen van je favoriete Maffe Marathon artikelen te verzamelen en maak kans om die allemaal te winnen. Let the battle begin!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com