You are here: Home » Fashion » LaDress zomerjurkjes

LaDress zomerjurkjes

geschreven door Constance

Je moet nog even geduld hebben maar over niet al te lange tijd is het zover, dan begint de zomer met zwoele zomeravonden op het strand of lekker met een glas cava op een terrasje.

Natuurlijk wil je dan stralen en er tijdens een strandparty of  tuinfeest geweldig uitzien. Daarom heeft LaDress een aantal bijzonder mooie zomerjurkjes ontworpen. En je kunt deze jurken overdag naar het strand dragen en ’s avonds, met paar mooie stiletto’s, stralen op een feest. Er zijn verschillende modellen, zoals een wikkeljurkje en een kort tuniekje. De modellen zijn er in knallende kleuren of zachte, pastel, tinten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?