Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
ladygadgets

Whiskas op Facebook

Op Facebook kan je alles in profiel opnemen: of je wel of geen relatie hebt, familie, godsdienst etc. maar 1 ding miste toch wel, nl. of je wel of geen huisdier hebt. En dat terwijl voor heel veel mensen hun huisdier als een kind is en dat geldt vooral voor kattenliefhebbers. Zij willen graag hun foto’s en filmpjes met iedereen delen.

Whiskas vindt het ook belangrijk dat de kat op Facebook erkent wordt en vraagt iedereen in Frankrijk (en de rest van de wereld) om hun actie te steunen zodat je kat in je profiel opgenomen kan worden. Wat moet je doen? Ga naar deze link, en voeg ‘Miaulez’ toe en wie weet kan je binnenkort in je profielpagina ook vermelden dat Poekie, Tijger, Garfield of Noa bij je woont.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?