You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Whiskas op Facebook

Whiskas op Facebook

geschreven door Constance

Op Facebook kan je alles in profiel opnemen: of je wel of geen relatie hebt, familie, godsdienst etc. maar 1 ding miste toch wel, nl. of je wel of geen huisdier hebt. En dat terwijl voor heel veel mensen hun huisdier als een kind is en dat geldt vooral voor kattenliefhebbers. Zij willen graag hun foto’s en filmpjes met iedereen delen.

Whiskas vindt het ook belangrijk dat de kat op Facebook erkent wordt en vraagt iedereen in Frankrijk (en de rest van de wereld) om hun actie te steunen zodat je kat in je profiel opgenomen kan worden. Wat moet je doen? Ga naar deze link, en voeg ‘Miaulez’ toe en wie weet kan je binnenkort in je profielpagina ook vermelden dat Poekie, Tijger, Garfield of Noa bij je woont.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com