Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • No7 introduceert Match Made Lipstick Service No7 introduceert Match Made Lipstick Service
  • PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid
  • L’Oréal Paris Extravaganza box L’Oréal Paris Extravaganza box
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen
shoppen

Estée Lauder Pure Color Lipstick

Vanaf vandaag zijn de allernieuwste Estée Lauder lipsticks te koop in Nederland. Estée Lauder en Creative Makeup Director Tom Pecheux introduceren 2 nieuwe Pure Color Lipsticks en dat zijn de Pure Color Long Lasting Lipstick en de Pure Color Crystal Lipstick.

De Pure Color Long Lasting Lipstick is er in 22 gepigmenteerde favoriete kleuren (en ook een aantal nieuwe kleuren) die een medium tot volledige dekking geven en tot 8 uur lang blijft zitten. De Satin Creme geeft een zachte glanzende finish en de  Lustrous Shimmer geeft een effect op je lippen. De Pure Color Crystal Lipstick is er in 13 kleuren en geeft een transparante tot medium dekking waarbij de glans wel 4 uur houdt en de Sheer Shine geeft een zachte pure glans.

Beide lipsticks zitten in de gouden klassieke Estée Lauder verpakking met een doorzichtige kubus die de lipstick-kleur prijsgeeft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?