You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Pure Color Lipstick

Estée Lauder Pure Color Lipstick

geschreven door Constance

Vanaf vandaag zijn de allernieuwste Estée Lauder lipsticks te koop in Nederland. Estée Lauder en Creative Makeup Director Tom Pecheux introduceren 2 nieuwe Pure Color Lipsticks en dat zijn de Pure Color Long Lasting Lipstick en de Pure Color Crystal Lipstick.

De Pure Color Long Lasting Lipstick is er in 22 gepigmenteerde favoriete kleuren (en ook een aantal nieuwe kleuren) die een medium tot volledige dekking geven en tot 8 uur lang blijft zitten. De Satin Creme geeft een zachte glanzende finish en de  Lustrous Shimmer geeft een effect op je lippen. De Pure Color Crystal Lipstick is er in 13 kleuren en geeft een transparante tot medium dekking waarbij de glans wel 4 uur houdt en de Sheer Shine geeft een zachte pure glans.

Beide lipsticks zitten in de gouden klassieke Estée Lauder verpakking met een doorzichtige kubus die de lipstick-kleur prijsgeeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com