Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
shoppen

Nagellak van Maybelline New York

Forever Strong Pro is een nieuwe nagellak lijn van Maybelline New York en deze heeft de meest hippe en trendy nagellak kleuren van dit moment en sluit dan ook perfect aan op de kleuren van de catwalk.

De Forever Strong Pro nagellak is verrijkt met calcium, ijzer en silica, waardoor deze nagellak tot 7 dagen perfect op je nagels blijft zitten, zonder te gaan bladeren. Maw. Forever Strong Pro houdt langer dan ooit en is er in 9 verschillende kleuren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?