You are here: Home » Gadget nieuws » Rollator by Frans Molenaar

Rollator by Frans Molenaar

geschreven door Constance

Eergisteren presenteerde Frans Molenaar tijdens zijn catwalkshow en hij heeft daar zijn allernieuwste creatie getoond: een rollator!

Frans Molenaar is een samenwerking aangegaan met de rollatorfabrikant Fellow en hij heeft de Fellow Supreme een couture jasje gegeven. De rollator is zwart van kleur en het zwarte kussen is afgezet met een witte bies. En hierdoor kan de clientèle van Frans gewoon zijn coutureshows bij blijven wonen, ook al zijn de dames iets slechter ter been. En de kleuren van de rollator passen uitstekend bij de rest van collectie van Frans Molenaar want zwart-wit zijn de kleuren van zijn nieuwste collectie voor winter 2011-2012.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com