Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Rollator by Frans Molenaar

Eergisteren presenteerde Frans Molenaar tijdens zijn catwalkshow en hij heeft daar zijn allernieuwste creatie getoond: een rollator!

Frans Molenaar is een samenwerking aangegaan met de rollatorfabrikant Fellow en hij heeft de Fellow Supreme een couture jasje gegeven. De rollator is zwart van kleur en het zwarte kussen is afgezet met een witte bies. En hierdoor kan de clientèle van Frans gewoon zijn coutureshows bij blijven wonen, ook al zijn de dames iets slechter ter been. En de kleuren van de rollator passen uitstekend bij de rest van collectie van Frans Molenaar want zwart-wit zijn de kleuren van zijn nieuwste collectie voor winter 2011-2012.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?