You are here: Home » Beauty » Gel eyeliner bij Kruidvat

Gel eyeliner bij Kruidvat

geschreven door Constance
tips verkoop huis

Ik ben aanwezig geweest bij de lente/zomerpresentatie van het Kruidvat en heb daarbij kennis gemaakt met een aantal nieuwigheden van het Kruidvat huismerk zelf, maar ook met een aantal nieuwe cosmeticaproducten.

Als 1e wil ik aandacht geven aan de gel eyeliner van Essence Cosmetics en Catrice Cosmetics. Ik ben al jaren lang een echte fan van gel eyeliner (een van de redenen hiervoor is de mooie, diepe kleuren maar ook omdat gel eyeliner de hele dag perfect blijft zitten) en ben daarom ook reuze blij met deze introductie. En beide merken hebben niet alleen de eyeliner maar ook bijpassende eyelinekwastjes, waarbij vooral het kwastje van Catrice Cosmetics mij gelijk opviel want het kwastje staat niet rechtop het handvat maar met een klein knikje waardoor je de eyeliner nog makkelijker kan opbrengen. En beide merken zijn exclusief bij het Kruidvat te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com