Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
shoppen

Gel eyeliner bij Kruidvat

Ik ben aanwezig geweest bij de lente/zomerpresentatie van het Kruidvat en heb daarbij kennis gemaakt met een aantal nieuwigheden van het Kruidvat huismerk zelf, maar ook met een aantal nieuwe cosmeticaproducten.

Als 1e wil ik aandacht geven aan de gel eyeliner van Essence Cosmetics en Catrice Cosmetics. Ik ben al jaren lang een echte fan van gel eyeliner (een van de redenen hiervoor is de mooie, diepe kleuren maar ook omdat gel eyeliner de hele dag perfect blijft zitten) en ben daarom ook reuze blij met deze introductie. En beide merken hebben niet alleen de eyeliner maar ook bijpassende eyelinekwastjes, waarbij vooral het kwastje van Catrice Cosmetics mij gelijk opviel want het kwastje staat niet rechtop het handvat maar met een klein knikje waardoor je de eyeliner nog makkelijker kan opbrengen. En beide merken zijn exclusief bij het Kruidvat te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?