Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Trendy koeltas

De meeste koelboxen zijn groot en lomp en de koeltassen vaak niet om aan te zien. Maar er is hoop want MENU komt met een echte designers koeltas. Deze tas is ontworpen door Jakob Wagner en ziet eruit als een schoudertas.

In de schoudertas is plaats genoeg voor een lekkere kantoorlunch, wijn voor bij een picknick of lekkere hapjes voor op het strand. De 100% isolerende binnentas zorgt ervoor dat al je eten en drinken lekker koud blijft. Je kunt de koeltas op 2 manieren dragen:  lang of kort, maw. als als een standaard tas of als schoudertas. En je kunt de binnenzak eruit halen en dan is ie ook perfect te gebruiken als boodschappentas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?