You are here: Home » Accessoires » Trendy koeltas

Trendy koeltas

geschreven door Constance

De meeste koelboxen zijn groot en lomp en de koeltassen vaak niet om aan te zien. Maar er is hoop want MENU komt met een echte designers koeltas. Deze tas is ontworpen door Jakob Wagner en ziet eruit als een schoudertas.

In de schoudertas is plaats genoeg voor een lekkere kantoorlunch, wijn voor bij een picknick of lekkere hapjes voor op het strand. De 100% isolerende binnentas zorgt ervoor dat al je eten en drinken lekker koud blijft. Je kunt de koeltas op 2 manieren dragen:  lang of kort, maw. als als een standaard tas of als schoudertas. En je kunt de binnenzak eruit halen en dan is ie ook perfect te gebruiken als boodschappentas.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Shoppingbag en koeltas in een | BuyYourWine Blog 16 maart 2011 - 09:41

[…] eruit halen en dan is ie ook perfect te gebruiken als boodschappentas. Voor het hele artikel even hier klikken! Posted in WWW Tags: koeltas, shoppingbag « byWine’s wekelijkse wijnwetenswaardigheden […]

Reageer
Shoppingbag en koeltas in een | BuyYourWine Blog 16 maart 2011 - 09:41

[…] eruit halen en dan is ie ook perfect te gebruiken als boodschappentas. Voor het hele artikel even hier klikken! Posted in WWW Tags: koeltas, shoppingbag « byWine’s wekelijkse wijnwetenswaardigheden […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com