You are here: Home » Accessoires » Nieten zonder nietjes

Nieten zonder nietjes

geschreven door Constance

Er zijn zo van die dingen waar je eigenlijk niet bij stil staat, maar wisten jullie dat nietjes heel slecht voor het milieu zijn?

Als men in de UK 1 jaar lang geen nietjes zou gebruiken (thuis of op kantoor) dan scheelt dat al 72 ton metaal per jaar! Ik wist niet wat ik las maar wereldwijd zijn nietjes dus wel degelijk een enorm milieuprobleem. (En met paperclips los je dit ook niet op want ook deze zijn gemaakt van metaal.) Je kunt je papieren prima bijeen houden met een Eco nietmachine. Deze maakt een gaatje in het stapeltje papier dat geniet moet worden en een flapje vouwt zich automatisch om en dan zit alles goed vast. Je kunt geen dikke stapels papieren aan elkaar nieten (kan trouwens ook niet met elk nietapparaat) maar alle kleine beetjes helpen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com