Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Nieten zonder nietjes

Er zijn zo van die dingen waar je eigenlijk niet bij stil staat, maar wisten jullie dat nietjes heel slecht voor het milieu zijn?

Als men in de UK 1 jaar lang geen nietjes zou gebruiken (thuis of op kantoor) dan scheelt dat al 72 ton metaal per jaar! Ik wist niet wat ik las maar wereldwijd zijn nietjes dus wel degelijk een enorm milieuprobleem. (En met paperclips los je dit ook niet op want ook deze zijn gemaakt van metaal.) Je kunt je papieren prima bijeen houden met een Eco nietmachine. Deze maakt een gaatje in het stapeltje papier dat geniet moet worden en een flapje vouwt zich automatisch om en dan zit alles goed vast. Je kunt geen dikke stapels papieren aan elkaar nieten (kan trouwens ook niet met elk nietapparaat) maar alle kleine beetjes helpen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?