You are here: Home » Schoenen & laarzen » Rubber laarzen van Steve Madden

Rubber laarzen van Steve Madden

geschreven door Constance

De rubberlaars is allang niet meer alleen geschikt om in de tuin mee te werken of om de hond uit te laten, want je kunt hier prima op gezien worden tijdens het shoppen (in de regen, in New York een absolute must). Deze trend is ingezet door oa. Kate Moss (zij draagt Hunter laarzen) en is ook door Chanel, Dior en Jimmy Choo gevolgd. Tijdens mijn shoppingtrip in New York vorige maand ben ik wederom voor een paar rubber laarzen gezwicht (ik had al een paar witte Hunter laarzen met roze rozen erop) en deze keer van Steve Madden.

Nu denk je misschien Steve Wie? Maar daar komt binnenkort verandering in, want Steve Madden komt volgende maand ook naar Nederland toe. Het label heeft ook heel wat beroemde fans, waaronder Kate Moss, Heidi Klum en Rihanna. In 2008 lanceerde Steve Madden ook “Steve Madden Music”, een platform voor aanstormend muzikaal talent en hedendaagse topartiesten zoals Lady Gaga, Katy Perry, All American Rejects, Jazmine Sullivan en Neon Trees. Je kunt in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht terecht en natuurlijk ook online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com