Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture
  • Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
  • Vakantiehuis van rubber Vakantiehuis van rubber
  • Olaz lanceert CC cream Olaz lanceert CC cream
shoppen

Rubber laarzen van Steve Madden

De rubberlaars is allang niet meer alleen geschikt om in de tuin mee te werken of om de hond uit te laten, want je kunt hier prima op gezien worden tijdens het shoppen (in de regen, in New York een absolute must). Deze trend is ingezet door oa. Kate Moss (zij draagt Hunter laarzen) en is ook door Chanel, Dior en Jimmy Choo gevolgd. Tijdens mijn shoppingtrip in New York vorige maand ben ik wederom voor een paar rubber laarzen gezwicht (ik had al een paar witte Hunter laarzen met roze rozen erop) en deze keer van Steve Madden.

Nu denk je misschien Steve Wie? Maar daar komt binnenkort verandering in, want Steve Madden komt volgende maand ook naar Nederland toe. Het label heeft ook heel wat beroemde fans, waaronder Kate Moss, Heidi Klum en Rihanna. In 2008 lanceerde Steve Madden ook “Steve Madden Music”, een platform voor aanstormend muzikaal talent en hedendaagse topartiesten zoals Lady Gaga, Katy Perry, All American Rejects, Jazmine Sullivan en Neon Trees. Je kunt in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht terecht en natuurlijk ook online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?