You are here: Home » Accessoires » Ikea ruimt je bureaublad op

Ikea ruimt je bureaublad op

geschreven door Constance

Ikea staat bekend om haar opbergmogelijkheden voor op je bureau en nu hebben ze in Hongarije een speciale set bedacht om ook je bureaublad  van je pc of laptop op te ruimen.

De basis is de kast Ikea Expedit en deze kan je vullen met dozen en lades en deze kan je als icoon voor je mappen gebruiken en natuurlijk is er ook speciaal icoon voor je prullenbak. Natuurlijk duurt het best wel even om je mappen een icoontje te geven maar het resultaat is een perfect opgeruimd bureaublad, en dan kan je zelfs je bureaublad hetzelfde inrichten als de Expedit kast in de woonkamer. (Voor Mac en PC.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com