Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips hoofdtelefoon ism O’Neill

Voor het komende jaar is Philips een samenwerking aangegaan samen met O’Neill en dit komt tot uiting in de hoofdtelefoons ‘Tested on Animals’.

Zij hebben nl. 2 nieuwe headsets ontwikkeld die speciaal voor je mobieltje gebruikt kunnen worden, en hebben een ingebouwde microfoon en een afstandsbediening. ‘The Stretch’ koptelefoon is matzwart en ‘The Specked’ in-ear oortjes zullen in twee nieuwe kleuren verschijnen, zwart met wit en groen met felle kleuren. De modellen worden gedemonstreerd in twee vrachtwagens, ook wel ‘Mobiele Test Labs’ genoemd. De één zal in Europa en de andere gaat in Amerika rijden. De vrachtwagens hebben geen definitieve eindbestemming. Zij rijden naar plekken de klanten zijn, zodat je kunt gaan testen en zo de koptelefoons op de proef te stellen. Ook zullen de ‘Mobiele Test Labs’ op verschillende grote surf- en sneeuw evenementen aanwezig zijn, zoals de O’Neill Cold Water Classic Series en de TTR 6-Star O’Neill Evolution. Naast grote surf- en sneeuw evenementen zullen de trucks hun route vervolgen langs muziekfestivals, beurzen en congressen.

Elke keer als de vrachtwagen een pitstop maakt, kunnen mensen als proefpersoon de nieuwe koptelefoon testen. In de vrachtwagen kom je in een hele nieuwe wereld, waar je geluiden van wind en harde muziek hoort. De muziek wordt ondersteund door hypnotiserende video’s en beweegbare vloeren. Hierdoor wordt het een onvergetelijke ervaring. Tijdens de test worden foto’s van je gemaakt, zodat je de ervaring nooit kan vergeten.

De Europese Mobile Test Lab vrachtwagen zal vanaf 8 maart na het persevenement in Barcelona, zijn reis beginnen. Vanaf mei zal de Amerikaanse vrachtwagen in Amerika zijn start maken. Door deze mobiele laboratoria kan iedereen proefpersoon worden voor Philips O’Neill en zo een geweldige ervaring op doen.

Voor beelden van het Mobile Test Lab kun je kijken op YouTube

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?