You are here: Home » Audio & video » Philips hoofdtelefoon ism O’Neill

Philips hoofdtelefoon ism O’Neill

geschreven door Constance

Voor het komende jaar is Philips een samenwerking aangegaan samen met O’Neill en dit komt tot uiting in de hoofdtelefoons ‘Tested on Animals’.

Zij hebben nl. 2 nieuwe headsets ontwikkeld die speciaal voor je mobieltje gebruikt kunnen worden, en hebben een ingebouwde microfoon en een afstandsbediening. ‘The Stretch’ koptelefoon is matzwart en ‘The Specked’ in-ear oortjes zullen in twee nieuwe kleuren verschijnen, zwart met wit en groen met felle kleuren. De modellen worden gedemonstreerd in twee vrachtwagens, ook wel ‘Mobiele Test Labs’ genoemd. De één zal in Europa en de andere gaat in Amerika rijden. De vrachtwagens hebben geen definitieve eindbestemming. Zij rijden naar plekken de klanten zijn, zodat je kunt gaan testen en zo de koptelefoons op de proef te stellen. Ook zullen de ‘Mobiele Test Labs’ op verschillende grote surf- en sneeuw evenementen aanwezig zijn, zoals de O’Neill Cold Water Classic Series en de TTR 6-Star O’Neill Evolution. Naast grote surf- en sneeuw evenementen zullen de trucks hun route vervolgen langs muziekfestivals, beurzen en congressen.

Elke keer als de vrachtwagen een pitstop maakt, kunnen mensen als proefpersoon de nieuwe koptelefoon testen. In de vrachtwagen kom je in een hele nieuwe wereld, waar je geluiden van wind en harde muziek hoort. De muziek wordt ondersteund door hypnotiserende video’s en beweegbare vloeren. Hierdoor wordt het een onvergetelijke ervaring. Tijdens de test worden foto’s van je gemaakt, zodat je de ervaring nooit kan vergeten.

De Europese Mobile Test Lab vrachtwagen zal vanaf 8 maart na het persevenement in Barcelona, zijn reis beginnen. Vanaf mei zal de Amerikaanse vrachtwagen in Amerika zijn start maken. Door deze mobiele laboratoria kan iedereen proefpersoon worden voor Philips O’Neill en zo een geweldige ervaring op doen.

Voor beelden van het Mobile Test Lab kun je kijken op YouTube

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com