You are here: Home » Beauty » Garnier Skin Naturals Pure 3-in-1

Garnier Skin Naturals Pure 3-in-1

geschreven door Constance

Garnier Skin Naturals Pure is de specialist in het bestrijden van hardnekkige onzuiverheden en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen tussen de 16 en 35 jaar die last hebben van een vette huid. De formule van talgregulerend zink, matterende klei en eucalyptus werkt zuiverend, verfijnt de poriën en
egaliseert de huidstructuur.

Garnier blijft de Pure lijn innoveren met hun anti-bacteriële producten die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een perfect gereinigde huid zonder onzuiverheden. Sinds de lancering van de Pure 3-in-1 reiniging in 2008, heeft dit product zich ontwikkeld tot het bekendste en best verkopende product in de Pure-serie. De 3-in-1 is een complete reiniging voor het gezicht. Het kan zowel gebruikt worden als cleanser, scrub én masker.

En daarom komt Garnier Pure met een update van deze 3-in-1 reiniging. In de nieuwe formule zitten 3 mineralen: zink met een extract van smithsoniet, puimsteen en witte klei. Door deze nieuwe formule is er sprake van een drievoudige minerale werking. De huid is hierdoor tot wel 7 dagen gezuiverd!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com