You are here: Home » Eten & koken » Dean & Deluca in Amsterdam

Dean & Deluca in Amsterdam

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik regelmatig in New York vertoef en mijn favoriete delicatessewinkel is Dean & Deluca en dan met name de vestiging in SoHo. Deze winkel is erg mooi en ook het assortiment is fantastisch. (Ik nam voorheen regelmatig de chocolade/-cake en koffie en thee mee naar huis.)

Maar dat is niet meer nodig, want sinds een paar maanden kan ik (en jullie nu dus ook) voor een groot deel van het assortiment terecht bij de eerste en enige zaak in Europa en dit is bij Van Der Donk Chocolaterie in Amsterdam. De heren Van Der Donk verkopen oa. de chocolade, thee, koffie en stroop in de bekende D&D verpakking. Maar dat is niet het enige waarvoor je naar Van Der Donk Chocolaterie moet gaan want zij verkopen heerlijke, zelf gemaakte, bonbons en elke zaterdag 2 soorten chocolade truffels: Witte chocolade met Limoncello en pistachenoten (deze heb ikzelf mogen proeven en ze zijn heerlijk) en pure chocolade met Irish Cream. (De bonbons kunnen ook online worden besteld en worden dan opgestuurd.)

Je kunt in de winkel ook terecht voor allerlei andere merken chocolade, zoals Venchi, Bonnat, Donna Elvira, Idilio Origins en Duffy’s Chocolate. Behalve chocolade zijn er oa. nougat en marshmallows uit Montelimar, Bretonse karamels en verschillende wijnen en champagnes (speciaal geschikt om te drinken bij chocolade) te koop en het heerlijke biologische ijs van Frozen Dutch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com