You are here: Home » Gadget nieuws » Knoflookpers van Joseph Joseph

Knoflookpers van Joseph Joseph

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete keukenaccessoires komen van het Engelse merk Joseph Joseph. Want het ziet er nl. niet alleen erg mooi uit, over alles is ook nog eens nagedacht.

Vorige week heb ik kennis gemaakt met hun nieuwe knoflook, de Rocker genaamd. En deze werkt echt reuze handig, want je legt een teentje knoflook gewoon op je snijplank, je zet de Rocker erop, maakt een schommelende beweging en de knoflook is uitgeperst. Maar het mooiste moet nog komen want als je klaar bent met uitpersen zorgt de Rocker ook nog eens voor schone, lekker ruikende, handen. Want de Rocker is gemaakt van RVS en dit materiaal haalt nare geurtjes gelijk weg. Je spoelt de Rocker onder de kraan af, haalt je handen erlangs, en klaar is Klara (of Kees).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com