Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Knoflookpers van Joseph Joseph

Een van mijn favoriete keukenaccessoires komen van het Engelse merk Joseph Joseph. Want het ziet er nl. niet alleen erg mooi uit, over alles is ook nog eens nagedacht.

Vorige week heb ik kennis gemaakt met hun nieuwe knoflook, de Rocker genaamd. En deze werkt echt reuze handig, want je legt een teentje knoflook gewoon op je snijplank, je zet de Rocker erop, maakt een schommelende beweging en de knoflook is uitgeperst. Maar het mooiste moet nog komen want als je klaar bent met uitpersen zorgt de Rocker ook nog eens voor schone, lekker ruikende, handen. Want de Rocker is gemaakt van RVS en dit materiaal haalt nare geurtjes gelijk weg. Je spoelt de Rocker onder de kraan af, haalt je handen erlangs, en klaar is Klara (of Kees).

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?