You are here: Home » Beauty » Gezichtsverzorging mannen

Gezichtsverzorging mannen

geschreven door testman
traplift

De tijd dat veel mannen verzorgingproducten van hun partner moesten lenen, die tijd ligt al weer lang achter ons. Een beetje kerel verzorgt zijn lichaam goed en reinigt en smeert minimaal 1, liever nog 2 keer per dag. Testman vult dat ook nog aan met regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist. Voor Testman is dat overigens niet iets van de laatste tijd. Nee Testman smeert al bijna 30 jaar specifieke mannen verzorgingsproducten op zijn gezicht.

Testman spreekt dus uit ervaring wanneer hij zegt dat er veel verschil is tussen de verschillende merken. Al weer een tijdje geleden kreeg Testman de beschikking over een aantal producten van La Colline. Constance schreef al eerder over dit bijzondere merk uit Zwitserland. En hier nu de eigen bevindingen van Testman.

Allereerst vind Testman de verpakking al erg lekker ogen. Mooi strak, met doos in aluminium kleur en de flessen zelf in matgrijs vierkant. Natuurlijk zegt verpakking niet alles, maar het oog wil ook wat en het maakt La Colline ook extra leuk om als kado te geven. Een ander groot voordeel volgens Testman, is de afgesloten verpakking met doceerpomp. Veel verzorgingsproducten werken met verpakkingen waar lucht maar ook eventuele andere stoffen de vrije loop hebben, wat de houdbaarheid en bruikbaarheid niet ten goede komt. Met behulp van het doceerpompje kon Testman ook mooi de crème doceren, wel zo lekker bij een wat duurder product, waar je snel al teveel van gebruikt.

Testman gebruikt in de ochtend en de avond, na het reinigen de Cellular Revitalizering Care. Voor de ogen de Cellular Total Eyecare. De reinigingsgel uit dezelfde serie, daar begint het ritueel mee, de andere twee zorgen voor de afwerking. En Testman is zeer tevreden over La Colline. Natuurlijk beseft hij dat sommige processen niet meer terug te draaien zijn als het op ouder worden aankomt, maar de inspanningen werpen hun vruchten af, Testman heeft het gevoel dat de gezichtsrimpels minder snel doorzetten.

Al met al een flinke investering. Maar aan de andere kant, het gaat om onderhoud van je lichaam. Waarom zou je als man zijnde wel de beste producten kopen op het gebied van je smartphone of een auto en bezuinigen op je uiterlijk? Testman is inmiddels fan geworden van La Colline, al is hij wel zo eerlijk dat hij altijd open staat voor weer nieuwe producten, juist omdat de concurrentie in dit segment enorm is en Testman de komende jaren nog stappen verwacht van fabrikanten van dit soort producten.Ook op het gebied van eetbare verzorgingsproducten in de vorm van pillen, staat de wetenschap niet stil. Maar gelukkig denkt Testman dat mannen alleen maar mooier worden wanneer ze ouder worden, maar wel op voorwaarde dat ze goed voor zichzelf zorgen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com