Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • IKEA Naaimachine IKEA Naaimachine
  • Grazia PC Catwalk Grazia PC Catwalk
  • Fab.com, nu ook in Nederland Fab.com, nu ook in Nederland
  • Basiscollectie van WE Fashion Basiscollectie van WE Fashion
shoppen

Mode Masterclass bij De Bijenkorf Amsterdam

Heb je een passie voor mode en wil je je laten inspireren voor het voorjaar? Heb je zondagmiddag 6 maart tussen 14.00 en 17.00 nog niets gepland? De Bijenkorf Amsterdam organiseert in samenwerking met ELLE, de Mode Masterclass. Altijd al willen weten wat qua kleding echt bij je past en wat je echt niet moet aantrekken?

De Mode Masterclass in de Bijenkorf biedt uitkomst. Onder begeleiding van een live dj kun je genieten van diverse fashionshows en je laten inspireren. ELLE verzorgt op deze dag de ‘Kledingskast’. Dit is een inspiratiekast met 10 must-have items voor de lente die door de Bijenkorf zijn geselecteerd en die natuurlijk direct kunnen worden aangeschaft. Deze items zorgen meteen voor een beetje competitie. Hoe? In de winkel zijn letters verstopt op plekken die met deze items te maken hebben. Als je ze alle 10 vindt maak je kans op mooie prijzen. Ben jij een echte fashionista? Laat je dan ontdekken door een professionele fashionscout. Trek je meest stylish outfit uit de kast en laat je fotograferen! De mooiste outfits verdienen een plekje op ELLE.nl en de winnaar ontvangt een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 500,-

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?