You are here: Home » Fashion » Mode Masterclass bij De Bijenkorf Amsterdam

Mode Masterclass bij De Bijenkorf Amsterdam

geschreven door Constance

Heb je een passie voor mode en wil je je laten inspireren voor het voorjaar? Heb je zondagmiddag 6 maart tussen 14.00 en 17.00 nog niets gepland? De Bijenkorf Amsterdam organiseert in samenwerking met ELLE, de Mode Masterclass. Altijd al willen weten wat qua kleding echt bij je past en wat je echt niet moet aantrekken?

De Mode Masterclass in de Bijenkorf biedt uitkomst. Onder begeleiding van een live dj kun je genieten van diverse fashionshows en je laten inspireren. ELLE verzorgt op deze dag de ‘Kledingskast’. Dit is een inspiratiekast met 10 must-have items voor de lente die door de Bijenkorf zijn geselecteerd en die natuurlijk direct kunnen worden aangeschaft. Deze items zorgen meteen voor een beetje competitie. Hoe? In de winkel zijn letters verstopt op plekken die met deze items te maken hebben. Als je ze alle 10 vindt maak je kans op mooie prijzen. Ben jij een echte fashionista? Laat je dan ontdekken door een professionele fashionscout. Trek je meest stylish outfit uit de kast en laat je fotograferen! De mooiste outfits verdienen een plekje op ELLE.nl en de winnaar ontvangt een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 500,-

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com