You are here: Home » Schoenen & laarzen » Gratis schoenen bij Omoda

Gratis schoenen bij Omoda

geschreven door Constance

Morgen start de inmiddels bekende Twitter-actie #omodalikes weer. Followers van Omoda schoenen maken kans om hun favoriete paar schoenen te winnen. Zij worden gevraagd hun favoriete model uit de nieuwe collectie op Twitter te plaatsen, met in het bericht #omodalikes. Omoda schoenen kiest een winnaar en geeft aan hem/haar dit paar schoenen.


Vorige keer was de actie een groot succes, vele twitteraars lieten hun paar schoenen zien en gaven hier originele stijltips bij. De gelukkig winnaar met haar originele inzending heeft haar favoriete paar van Omoda snel ontvangen. Deze keer wil Omoda weer een twitteraar gelukkig maken. Volg daarom snel Omoda en tweet een favoriete paar.

Tip: Om de tweet extra op te laten vallen kan jij, als Twitteraar, stijltips bij de schoenen noemen.

Voor je favoriete paar schoenen ga je naar www.omoda.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com