Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Gratis schoenen bij Omoda

Morgen start de inmiddels bekende Twitter-actie #omodalikes weer. Followers van Omoda schoenen maken kans om hun favoriete paar schoenen te winnen. Zij worden gevraagd hun favoriete model uit de nieuwe collectie op Twitter te plaatsen, met in het bericht #omodalikes. Omoda schoenen kiest een winnaar en geeft aan hem/haar dit paar schoenen.


Vorige keer was de actie een groot succes, vele twitteraars lieten hun paar schoenen zien en gaven hier originele stijltips bij. De gelukkig winnaar met haar originele inzending heeft haar favoriete paar van Omoda snel ontvangen. Deze keer wil Omoda weer een twitteraar gelukkig maken. Volg daarom snel Omoda en tweet een favoriete paar.

Tip: Om de tweet extra op te laten vallen kan jij, als Twitteraar, stijltips bij de schoenen noemen.

Voor je favoriete paar schoenen ga je naar www.omoda.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?