You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw Nespresso apparaat gelanceerd

Nieuw Nespresso apparaat gelanceerd

geschreven door Constance

Vanmorgen heb ik kennis gemaakt met de allernieuwste (en tegelijkertijd ook de allerkleinste) telg uit de Nespresso familie: de Nespresso Pixie.

Pixie is stijlvol, snel en intuïtief en beperkt wachttijd, plaats en energieverbruik tot een absoluut minimum, dankzij technologische innovaties. Pixie is de kleinste machine ooit van Nespresso en is slechts 11 centimeter breed! De machine is er in zes opvallende kleuren en vanaf vandaag verkrijgbaar. De machine is erg compact en de zijpanelen van behandeld aluminium geven het geheel een industriële look. Pixie is ook de intelligentste machine ooit van Nespresso en warmt in minder dan 30 seconden op. Na 9 minuten inactiviteit schakelt de machine bovendien zichzelf uit, waardoor Pixie 40% minder energie verbruikt dan een gemiddelde machine met een A-label. Pixie geeft ook aan wanneer ze gebruiksklaar is of wanneer het waterreservoir moet worden bijgevuld.

Bij het ontwerp van Nespresso’s nieuwste machine werd ieder onderdeel van de machine opnieuw getekend, waarbij gemak het uitgangspunt was. Zo is het nu nog eenvoudiger om de Nespresso Grand Cru capsule in de machine te plaatsen: met één vloeiende beweging van de hendel draait de capsulehouder naar je toe, waardoor je letterlijk in een handomdraai een perfect kopje koffie hebt. Pixie is met recht  ‘More Than You See’ en brengt het beste van Nespresso. Klein, maar zonder compromissen. Met twee programmeerbare toetsen kan het watervolume worden ingesteld en biedt Pixie koffieliefhebbers wereldwijd de mogelijkheid de perfecte Espresso of Lungo koffie te bereiden.

De machine is beschikbaar in de kleuren Electric Indigo, Electric Red, Electric Titan, Electric Steelblue, Electric Lime en Electric Aluminium en de Pixie is te koop in alle Nespresso Boutiques, via de Nespresso website, de Nespresso Club en bij selecte partners.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com